Advies en ondersteuning

in de zorgsector

ADVIES, ONDERZOEK EN INTERIM

Het huidige zorgsysteem staat onder druk door de toenemende zorgvraag, de veranderende markt, gebrek aan personeel en wijzigingen in wet- en regelgeving. Daarnaast is er een groeiende groep zorgbestuurders die meer inzicht wilt in de processen rondom de zorg. Ook verwachten zij meer inzicht over productie, de werkelijk gemaakte kosten of de exploitatielast. Onze oplossingen creëren kansen in een moeizaam landschap. Door samen te werken, maken wij het zorgsysteem duurzamer.

InoCare heeft een unieke positie als het gaat om de transformatie naar duurzame zorg en continuïteit. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van innovatie en oplossingen voor zorgaanbieders. We bieden onze klanten advies bij het maken van lastige keuzes. We doen onderzoek naar de effectiviteit en kwaliteit van (financiële) processen en innovatie. Wanneer langere ondersteuning gewenst is, leveren we interim diensten.

Relevant resultaat
Onze adviseurs werken samen met u aan het verbeteren van de (werk)processen. Daarbij maken we gebruik een grondige analyses van alle relevante data zodat we komen tot:

  • het afremmen en terugdraaien van groeiende bedrijfsvoeringskosten.
  • processen transparant maken.
  • het effectief maken van innovatie.

Bekijk onze oplossingen

Dialogisch analyseren
Onderhandeling zorgverkoop
fusie en samenwerking

zoekt u een kortetermijnoplossing in de primaire dienstverlening en/of bedrijfsvoering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.