Zorgeloos

zorg verlenen

MAINCONTRACTING

Maincontracting betekent zowel het uitbesteden van facilitaire diensten als het bijbehorende management. Als organisatie bepaalt u zelf uw strategisch facilitair beleid en facilitaire behoeftes. Wij zorgen vervolgens samen met ons netwerk van vertrouwde partners voor het uitvoeren van de facilitaire diensten.

InoCare is als maincontractor verantwoordelijk voor de inkoop-, contract- en performancemanagement van alle diensten die u bij ons wilt onderbrengen. Wij zijn daarin onafhankelijk en zoeken altijd naar de beste oplossing voor de beste prijs. U beschikt daardoor altijd over hoogwaardig en efficiënt facilitymanagement binnen uw organisatie. 

Diensten
De expertise waar InoCare over beschikt, bieden wij zowel in facilitaire contractvorm als in kleine clusters aan. Afhankelijk van de vraagstelling verzorgen wij consultancy-, projectmanagement- en facilitaire oplossingen. Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van kosten, kwaliteit of vraagstukken over implementatie van (nieuwe) diensten of oplossingen. Wij ondersteunen u graag op het vlak van beleid en strategie, huisvesting en gebouwbeheer of administratie en facilitymanagement.

Bent u zorgverlener en op zoek naar stabiliteit en zekerheid?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.