Zorgeloos

zorg verlenen

ONDERHANDELING EN ONDERSTEUNING

Onze experts van de afdeling Healthcare Solutions ondersteunen u graag met de recente productiecijfers en met de onderhandelingen tussen u en zorgverzekeraars. Of heeft u behoefte aan beleidsondersteuning? Bij InoCare krijgt u advies over én ondersteuning in het huidige strategische, financiële en operationele beleid.

Onderhandeling
Zorginkoop, productieafspraken en verantwoording zijn belangrijke thema’s in de gesprekken en onderhandelingen met verzekeraars. Daar komt bij dat de tariefstelling van medisch specialistische zorg in Nederland sterk is gedereguleerd. Voor de zorgaanbieder geeft dit het belang aan van goede contractafspraken met de zorgverzekeraar. InoCare helpt, op basis van de recente productiecijfers, met de contractonderhandelingen tussen onze klanten en zorgverzekeraars. Wij hebben de expertise in huis voor productieberekening, rapportage en onderhandeling.

Ondersteuning
Kenmerkend voor de zorg en gezondheidssector is dat de kwaliteit van management vaak cruciaal blijkt om het bedrijfskapitaal te laten renderen. Beleidsondersteuning door InoCare betekent advies over én ondersteuning in het huidige strategische, financiële en operationele beleid. Naast advies levert InoCare secundaire beleidsondersteunende diensten zoals het vergroten van de teameffectiviteit en het verzorgen van de interne- en externe communicatie.

Bent u zorgverlener en op zoek naar stabiliteit en zekerheid?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.