Advies en ondersteuning

in de zorgsector

ONDERHANDELING ZORGVERKOOP

InoCare helpt zorgaanbieders in de tweede lijn met het verkopen van volumes aan de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraars hebben een wettelijke zorgplicht om toegankelijkheid tot zorg van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs in te kopen. In het Nederlandse zorglandschap blijken andere factoren vaak van groter belang in het keuzeproces en de besluitvorming rondom de inkoop. Hierdoor is er een groot risico op een ongelijk speelveld.

Kennis en inzicht
InoCare kent dit speelveld. Om voor onze samenwerkingspartners een goed resultaat te kunnen bereiken, zet InoCare een combinatie van kennis en ervaring in. Kennis van de kwantitatieve bagage die nodig is om goed voorbereid aan tafel te komen bij zorgverzekeraars. Inzichten over de kwalitatieve aspecten waarmee u zich onderscheidt van andere zorgaanbieders.

Ervaring
Daarnaast hebben wij veel ervaring in het speelveld. Zo nemen wij geen genoegen met ongelijkheid en blijven wij zoeken naar fatsoenlijke overeenkomsten met zorgverzekeraars voor onze samanwerkingspartners. Daarom spendeert InoCare 365 dagen per jaar aan het onderhouden van de relaties met zorgverzekeraars. Innovatieprojecten en het samen optrekken met andere zorgaanbieders en academische huizen vormen belangrijke onderdelen om toegevoegde waarde uit te dragen.

zoekt u een kortetermijnoplossing in de primaire dienstverlening en/of bedrijfsvoering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.