sep 26

Persbericht: dermaTeam en Reumazorg houden samen spreekuur

Patiënten met gewrichtsaandoeningen en psoriasis kunnen binnenkort naar het gezamenlijke spreekuur van de dermatologen van dermaTeam en de reumatologen van Reumazorg. Met dit one-stop shop systeem zien patiënten de dermatoloog en reumatoloog tegelijk, dit bespaart hen tijd. Het eerste gezamenlijk spreekuur is op 5 oktober in de polikliniek van dermaTeam, park Veldzigt 67 in Middelburg. Het is de bedoeling dat het spreekuur ook gaat plaatsvinden in de kliniek voor Reumatologie aan de Hertumweg 17-19  in Goes.

Dermatoloog Werner Habets: “Door samen een spreekuur te houden kunnen we efficiënter en beter overleggen. Daardoor verbetert de kwaliteit van de zorg voor deze groep patiënten. Tevens proberen we op deze wijze de benodigde zorg dichter bij de patiënt te brengen”.

De zelfstandige behandelcentra dermaTeam en Reumazorg Zuid West Nederland zijn inmiddels een begrip in Zeeland. dermaTeam levert medische zorg op het gebied van dermatologie voor alle huidziekten en huidproblemen, cosmetische dermatologie, huidverzorging en laserbehandelingen. De reumatologen van Reumazorg Zuid West Nederland behandelen alle aandoeningen van het bewegingsapparaat, behalve de gevolgen van trauma’s of ongevallen.

Reumazorg dermaTeam