nov 08

GEZOCHT: ONDERNEMENDE OOGARTSEN!

InoCare komt graag in contact met ondernemende oogartsen.
Wellicht heeft u een eigen visie ontwikkeld op de wijze van uitoefening van uw vak en wilt u topzorg verlenen in een omgeving die u zelf vorm geeft. Of misschien wilt u gewoon meer ondernemen dan uw huidige omgeving en zou u graag de mogelijkheden van verzelfstandiging verkennen.

InoCare is een dienstverlener die mensen helpt die mensen helpen! Op het gebied van verzelfstandiging van medisch specialisten heeft InoCare een brede ervaring opgebouwd. Wij ondersteunen gedreven medisch specialisten met het opzetten van een business case, de facilitaire inrichting, juridische ondersteuning, data analyse en onderhandelen met overheden en zorgverzekeraars. Tevens kunnen we u blijvend ondersteunen in de groei en het volwassen worden van uw nieuwe bedrijf. Bijvoorbeeld op het gebied van financiële ondersteuning, personeelszaken en bij het minimaliseren van de registratielast. Wij zien verzelfstandiging als een nieuwe samenwerking waarbij het onze uitdaging is dat u de meest kwalitatieve zorgomgeving voor uw patiënt realiseert.

Graag willen we een keer met u, geheel vrijblijvend, van gedachten wisselen over de manier waarop u naar de uitoefening van uw vak kijkt en hoe uw ideale werkomgeving eruit ziet.

Voor informatie kunt u terecht op onze website of een mail sturen naar: info@inocare.nl