feb 12

Junior Data Analist

InoCare heeft maar één doel: ‘mensen helpen die mensen helpen’. We helpen zorgverleners en zorgprofessionals met vrijwel alles, zodat zij zich kunnen richten op hun hoogste prioriteit: de patiënt. InoCare is een virtueel ziekenhuis, dat nauw betrokken is bij haar zorgverleners en hen op afstand volledig ontzorgt. Wij helpen ze met álle strategische, financiële en operationele vraagstukken, zoals die kunnen spelen in elk ziekenhuis. We onderhandelen met zorgverzekeraars en overheden, we analyseren en interpreteren de ‘big data’, we doen hun inkoop, we organiseren de gehele facilitaire omgeving, we regelen het personeel, de website, ICT en dus ook de juridische zaken. Verder geven we onze drang naar zorgvernieuwing vorm in innovatieve projecten. Projecten die de kwaliteit van zorg verbeteren en waar de zorgprofessionals trots op kunnen zijn. En die voeren we uit, meestal met de zorgverleners. Al met al zijn we bezig om de zorg (een beetje) beter te maken.

Ben je op zoek naar een functie waarin je daaraan kan bijdragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar begrippen als ‘holistisch leiderschap’ en ‘geïntegreerde communicatie’ niet gebruikt worden.

Wij zoeken mensen die met ons de zorgkosten willen terug dringen en de medisch specialisten en hun collega zorgverleners gelukkig willen maken in hun werk.

Functieomschrijving

InoCare is op zoek naar een junior data analist voor 32 uur per week die voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat met:

 • Het verzamelen, interpreteren en integreren van interne en externe databronnen;
 • Deze databronnen beschikbaar stellen middels informatieproducten zoals dashboards en rapportages;
 • Het structureren, standaardiseren en optimaliseren van datastromen;
 • Het ontwikkelen en leveren van managementinformatieproducten die bijdragen aan de besturing van organisaties (o.a. PDCA cyclus, maar ook incidentele hulpmiddelen);

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een startende data analist die voldoet aan het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding gericht op bedrijfseconomie, econometrie of vergelijkbare richtingen;
 • Ervaring met Excel en Business Intelligence Tools voor databewerking het leveren van rapportages en dashboard.
 • Ervaring met en kennis van databases, databewerking, data-analyse en datavisualisatie.
 • Analytisch sterk en onafhankelijk denker;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Ervaring met zorgdata is een pre

 

Minstens zo belangrijk als het hierboven omschreven profiel is jouw persoonlijkheid. We zoeken een initiatiefrijke ‘doener’ die zich niet te goed voelt om even iets eenvoudigs uit te zoeken, maar ook een innovatieve denker die om 19.00 uur nog even een paar goede ideeën op de mail gooit. InoCare zoekt geen cowboys, maar eigenwijze slimmeriken (die ook kunnen luisteren) met de gedrevenheid om de inrichting van de Nederlandse zorg te willen verbeteren. En die daar zowel het uithoudings- als ook het incasseringsvermogen voor hebben, want veranderen kost tijd.

 • Initiatiefrijk: je ‘ziet’ het werk en weet te prioriteren;
 • Besluitvaardig: weegt de argumenten af, maakt een keuze en implementeert deze;
 • Het resultaat van ieders inspanningen is altijd het product van samenwerking. Je houding dient dus teamgericht te zijn. Met jouw mensgerichtheid ben je in staat een luisterend oor te bieden, maar ook om even flink tegengas te geven als het nodig is. Serieus als het moet, maar lichtzinnig en met humor als het kan;
 • Je bent extreem klant- en resultaatgericht: gewoon tevreden is niet goed genoeg;
 • Je bent flexibel: handen uit de mouwen mentaliteit. Soms start je om 07.00, soms om 10.30 of werk je thuis. Het resultaat telt.

Aanbod

Als Junior Data Analist heb je een zeer uitdagende functie in een inspirerende en innovatieve omgeving. Binnen de afdeling wordt je opgeleid door ervaren specialisten. Bovendien is er veel ruimte voor eigen initiatief en er heerst een open teamsfeer. Het Nieuwe Werken is geïntegreerd op jouw afdeling. Wij bieden jou, naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris.

Contact

Stuur ons een overtuigende brief waarom jij de man of vrouw voor deze klus bent samen met jouw CV. Reageer bij voorkeur via deze website! Mocht je verdere vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Chris Witteman (Hoofd HRM) via 06 – 282 438 69.