wij helpen mensen die mensen helpen
WIJ HELPEN
MENSEN DIE
MENSEN HELPEN
wij helpen mensen die mensen helpen
WIJ HELPEN
MENSEN DIE
MENSEN HELPEN

INOCARE HEALTH SOLUTIONS

We ondersteunen uw zorgorganisatie bij waar ú goed in bent

In zorgorganisaties draait alles om het primaire proces. Maar dat is niet het enige waar uw aandacht naar uitgaat. Ook de bedrijfsvoering vraagt aandacht. Steeds meer zelfs, in een tijd waarin de zorg meer dan ooit in beweging is. Hoe houdt u de focus op de activiteiten die uw bestaansrecht vormen? Door samen te werken met InoCare.

Net als u zijn ook wij specialist in de zorg. Beter gezegd, in de ondersteuning van ziekenhuizen en andere eerste- en tweedelijns organisaties in de curesector. We helpen u om een weg te vinden in een zorglandschap dat steeds complexer wordt.

Digitalisering, financiering, zorginnovatie, personeelskrapte, wet- en regelgeving, efficiency verbetering, het vraagt veel van uw interne organisatie om te blijven doen waar u goed in bent. Niet altijd heeft u die kennis in eigen huis. Of voldoende capaciteit beschikbaar om uw interne processen goed te managen. Dan helpt InoCare.

Complete support voor uw primaire proces

We faciliteren u en uw medewerkers bij alles wat uw primaire proces ondersteunt. Van strategie tot administratie, van IT tot HRM, van huisvesting tot juridische zaken. Op al die terreinen fungeren wel als sparring partner, kwaliteitsbewaker en wegvoorbereider. Flexibel in de inzet, betrouwbaar in de uitvoering. Onze rol: uw bedrijfsvoering optimaliseren, uw ondernemerschap versterken.

Bij Inocare vindt u support op deze domeinen:

ICT oplossingen Juridische zaken en privacy
Huisvesting en facilitaire zaken
(Zorg)administratie Strategische consultancy

LEES MEER

Bij Inocare vindt u support op deze domeinen:

ICT oplossingen
Juridische zaken en privacy
Huisvesting en facilitaire zaken
(Zorg)administratie
Strategische consultancy

LEES MEER

Onze professionals zijn altijd dichtbij

Werken op afstand,
altijd dichtbij

Op elk van die domeinen heeft InoCare gekwalificeerde professionals in huis. Specialisten die thuis zijn in het specifieke vakgebied dat gezondheidszorg heet.

In te schakelen op projectbasis of op langdurige basis, met een onderliggende SLA of dienstverleningsovereenkomst. En modulair beschikbaar: u kiest zelf op welke terreinen u onze support kunt gebruiken. Onze professionals werken op afstand, maar zijn altijd dichtbij: via de telefoon, via e-mail, via de app of via beeldbellen.

wij helpen mensen die mensen helpen
WIJ REALISEREN
ZORGOPLOSSINGEN
OP MAAT

INOCARE DE VOORDELEN

Vergroot de efficiency van uw dienstverlening

Met InoCare geeft u de niet-primaire processen in uw zorgorganisatie in vertrouwde handen. Daardoor vergroot u de efficiency van uw dienstverlening.

Werkt u effectief aan kwaliteitsverhoging en een betere patient journey. Bespaart u op kosten. En maakt u de resultaten van uw organisatie beter meetbaar en kwantificeerbaar.

INOCARE B.V.

Wij helpen mensen die mensen helpen

Wij zijn een dynamische onderneming die zich sinds 2014 profileert binnen de zorgsector. Wij leveren stabiliteit en zekerheid aan zorgorganisaties én aan zorgverleners. Wij bieden oplossingen zodat zorgverleners zich kunnen richten op het contact met hun patiënten en cliënten.

De directie van InoCare heeft een beleidsverklaring opgezet aan de hand van de eisen van de ISO 9001. Deze beleidsverklaring is voor externe belanghebbenden opvraagbaar via info@inocare.nl.