mei 13

Juridisch medewerker

24 uur per week, standplaats Utrecht

InoCare heeft maar één doel: ‘mensen helpen die mensen helpen’. We helpen zorgverleners en zorgprofessionals met vrijwel alles, zodat zij zich kunnen richten op de hoogste prioriteit: de patiënt. We helpen ze met gebouwbeheer, ICT, HR, juridische zaken. De website, de onderhandelingen met de verzekeraars, de financiële zaken, de inkoop en de analyses van ‘big data’.

InoCare is een virtueel ziekenhuis, dat nauw betrokken is bij de zorgverleners waar nodig en hen verder op afstand volledig ontzorgt. Dat betreft álle strategische, financiële en facilitaire vraagstukken die spelen in elk ander ziekenhuis. We geven onze drang naar zorgvernieuwing daarnaast telkens weer vorm in innovatieve projecten. Projecten die de kwaliteit van zorg verbeteren en waar de zorgprofessionals trots op kunnen zijn. En die voeren we uit, meestal met de zorgverleners. Al met al zijn we bezig om de zorg (een beetje) beter te maken.

Ben je op zoek naar een functie waarin je daaraan kan bijdragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar begrippen als ‘holistisch leiderschap’ en ‘geïntegreerde communicatie’ niet gebruikt worden. We vergaderen niet de hele dag, vormen geen oneindig aantal projectteams en starten de dag niet met een ‘scrum’ of een ‘huddle’… Nee, wij gaan aan de slag!

Wij zoeken mensen die met ons de zorgkosten willen terug dringen en de medisch specialisten en hun collega zorgverleners gelukkig willen maken in hun werk.

De functie

InoCare is op zoek naar een juridisch medewerker voor 24 uur per week, die vanuit het kantoor van InoCare te Utrecht voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat:

 • Opstellen van juridische contracten, documenten, protocollen en overeenkomsten en monitoren of opgestelde documenten getekend retour komen;
 • Signaleren wanneer contracten aflopen en hierop anticiperen;
 • Aanbrengen van structuur in contractbeheer met als resultaat een goed contract/ beheersysteem rondom registratie van bestaande documenten;
 • Ontwikkelen van standaard documenten en modellen voor opdrachtgevers;
 • Verrichten van velerlei juridische uitzoekklussen in de breedste zin van het woord;
 • Ondersteunen van de jurist bij de verdere implementatie AVG bij opdrachtgevers;
 • Het beantwoorden van juridische vragen, bijvoorbeeld op het gebied van privacywetgeving;
 • Uitvoeren van organisatorische en voorbereidende taken ter ondersteuning van de jurist;
 • Het bijhouden van vakkennis en actualiteiten;
 • De effecten van juridische ontwikkelingen kunnen beoordelen en vertalen naar de praktijk.

 

Wij zoeken een initiatiefrijke ‘ondersteuner’ met zelfsturend vermogen, die graag de handen uit de mouw steekt om uitzoekklussen op te pakken en deze tot een goed resultaat te brengen. Je werkt graag autonoom, gestructureerd, bent organisatorisch sterk en kunt gemakkelijk het overzicht bewaken bij de uitvoering van meerdere opdrachten. Andere functie-eisen zijn:

 • Een afgeronde HBO opleiding rechten;
 • Kennis van privaatrecht (waaronder contractenrecht) en gezondheidsrecht;
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je houdt van aanpakken, bent analytisch en bovenal een doener;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden. Je bent in staat juridische documenten van hoge kwaliteit te produceren, waarbij je de nette opmaak ook niet vergeet;
 • Je bent ook sterk in de mondelinge communicatie. Je beschikt over overtuigingskracht, tact en adviesvaardigheden;
 • En tot slot ben je klant- en resultaatgericht: gewoon tevreden is niet goed genoeg;

Wij bieden jou een afwisselende functie met veel zelfstandigheid, flexibele werktijden en regelruimte om je dag zelf in te delen. Het resultaat telt. Er is ruimte voor creatieve ideeën en eigen inbreng binnen een jonge en dynamische organisatie zonder overbodige managementlagen.

De  arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van jouw werkervaring, mate van zelfstandigheid en inzetbaarheid op juridische vraagstukken.

De aanstelling vindt plaats voor de duur van 12 maanden en er is uitzicht op een vast dienstverband. Verder bieden wij een goede reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

 Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om het team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur jouw CV en een overtuigende brief waarom jij de man of vrouw voor deze klus bent, naar vacature@heronhealthcare.nl. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Marinka Oudshoorn via 085-0188585. Voor meer informatie over de organisatie kun je een kijkje nemen op onze website.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagmiddag 12 juni 2019.