sep 22

BELEIDSMEDEWERKER

Parttime (minimaal 24 uur per week) of fulltime (40 uur per week), standplaats Nieuwegein.

Heron Adviesgroep is op zoek naar een Beleidsmedewerker voor haar opdrachtgever InoCare. InoCare helpt zorgaanbieders met alle strategische, financiële en operationele vraagstukken van zorgaanbieders. InoCare onderhandelt met zorgverzekeraars en overheden, analyseert en interpreteert de ‘big data’, organiseert de gehele facilitaire omgeving, regelt het personeel, de website, ICT en ook de juridische zaken voor hun opdrachtgevers. Kortom het faciliteren van de zorg in de breedste zin van het woord. Daarnaast werkt InoCare altijd aan projecten die de kwaliteit van zorg verbeteren. Zo maken we samen de zorg steeds een beetje  beter.

Ben je op zoek naar een functie waarin je daaraan kan bijdragen? Solliciteer dan direct! InoCare is een no-nonsense bedrijf met een platte organisatiestructuur. Geen lange vergaderingen, maar een praktische, doelgerichte insteek.

Werkzaamheden

In deze functie ga je je bezighouden met het ontwikkelen, schrijven, uitzetten en evalueren van beleid. Het uitwerken van beleidsplannen in concrete activiteitenschema’s en zorgen voor verslaglegging en opvolging horen hier ook bij. Concreet start je met het herschrijven van confidence en compliance en parallel hieraan het (be)schrijven van informatieveiligheidsbeleid. Je werkzaamheden bestaan dan ook uit:

  • Vanuit de wet- en regelgeving beleidskaders vaststellen die je vertaalt in beschrijvingen die leidend zijn voor de bedrijfsprocessen;
  • Onderdeel uitmaken van verschillende projectgroepen (zowel intern als extern) waaruit veranderingen van beleid naar voren komen.  Hierna ontwikkel je nieuw beleid en pas je bestaande regelgeving aan. Je verbindt beleid met onderzoek, praktijk en uitvoering;
  • Je stelt de beleidsstukken zelfstandig op, maar tijdens dit proces is er ook regelmatig overleg met jouw directe collega’s (Jurist en Functionaris gegevens bescherming);
  • Wanneer dit tot jouw ambities behoort is er mogelijkheid om ook zelf het beleid te implementeren. Dit doe je door het nieuwe beleid vertalen en uitleggen middels het geven van presentaties en trainingen.

Wij zoeken een kandidaat die initiatief toont en klantgericht werkt. Andere functie-eisen zijn:

  • HBO/WO werk/denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van beleid;
  • Je hebt een passie voor de zorg (ervaring met contractenrecht, gezondheidsrecht en privacy recht is een pre)
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden. Je bent in staat zakelijke documenten van hoge kwaliteit te produceren, waarbij je de nette opmaak ook niet vergeet;
  • Ook in de mondelinge communicatie ben je sterk. Je beschikt over overtuigingskracht, tact en adviesvaardigheden;
  • Je bent analytisch, vriendelijk en servicegericht, maar ook een tikkie eigenwijs;

Het aanbod

InoCare biedt jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng binnen een jonge en dynamische organisatie zonder overbodige managementlagen. Je krijgt tevens veel flexibiliteit en zelfstandigheid: je kunt naar eigen inzicht adviezen, casussen en beleidsstukken ontwerpen, uitwerken en implementeren. Het resultaat is wat telt. Daarbij hechten zij waarde aan een informele, gezellige en goede werksfeer inclusief leuke (digitale) vrijdagmiddagborrels.

Uiteraard biedt Heron een marktconform salaris, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van jouw werkervaring, mate van zelfstandigheid en inzetbaarheid. De aanstelling vindt plaats voor de duur van 12 maanden en er is uitzicht op een vast dienstverband. Verder bieden wij een reiskostenvergoeding en pensioenregeling (PFZW).

Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om het team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ons jouw CV en een overtuigende brief waarom jij de man of vrouw voor deze job bent naar vacature@heronhealthcare.nl. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Monique Vlijm, junior HR Consultant, via 06-14627574. Voor meer informatie over Heron en/of onze opdrachtgever InoCare kun je een kijkje nemen op de websites www.heronadvies.nl en  www.inocare.nl