nov 16

Junior Medewerker Servicedesk

Parttime (minimaal 24 uur per week) of fulltime, standplaats Nieuwegein.

Heron Adviesgroep is op zoek naar een Junior Medewerker Servicedesk voor haar opdrachtgever InoCare. InoCare helpt zorgaanbieders met alle strategische, financiële en operationele vraagstukken van zorgaanbieders. InoCare onderhandelt met zorgverzekeraars en overheden, analyseert en interpreteert de ‘big data’, organiseert de gehele facilitaire omgeving, regelen het personeel, de website, ICT en  ook de juridische zaken voor hun opdrachtgevers. Daarnaast werkt InoCare altijd aan projecten die de kwaliteit van zorg verbeteren. Zo maken we samen de zorg steeds een beetje  beter.

Ben je op zoek naar een functie waarin je daaraan kan bijdragen? Solliciteer dan direct! InoCare is een no-nonsense bedrijf met een platte organisatiestructuur. Geen lange vergaderingen, maar een praktische, doelgerichte insteek.

Werkzaamheden

InoCare is op zoek naar een Junior Medewerker Servicedesk, die vanuit het kantoor van in Nieuwegein voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat. Je bent hierbij de vaste contactpersoon voor zowel de medewerkers, leveranciers als de klant. 

De voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit administratieve werkzaamheden, zoals registratie en opvolging van meldingen, coördinatie hiervan naar de juiste personen en het monitoren van de processen. Denk hierbij aan het nabellen bij vertragingen, het vroegtijdig verstoringen/problemen detecteren etc. Hier fungeer je echt als spin in het web. Andere werkzaamheden zijn:

 • Het analyseren van verzoeken, vragen en praktische problemen, de oplossing bedenken en deze uitleggen aan de melder;
 • Het instrueren van gebruikers over de functionaliteiten van gebruikte soft- en hardware;
 • Registratie van klantcontacten en de status van meldingen;
 • Het inschakelen van leveranciers voor complexere problemen die je niet zelf kunt oplossen en het bewaken van de voortgang van de door de leverancier aan te bieden oplossing;
 • Het vroegtijdig detecteren, signaleren en melden van (mogelijke) storingen en problemen;
 • Het beheer van het netwerk en de telefooncentrale binnen InoCare;
 • Onderhoud van soft- en hardware;
 • Functioneel applicatiebeheer;

Het bewaken van de naleving van SLA’s door leveranciers en wanneer nodig het bijsturen en aanspreken van partijen op de naleving van afspraken.

Je komt voortdurend in nieuwe situaties terecht en loopt tegen een grote verscheidenheid aan uitdagingen aan: deze functie is daarom nooit saai. In zijn algemeenheid kun je samen met InoCare doorgroeien en de processen verbeteren. Specialistische doorgroei mogelijkheden liggen met name op het gebied van inkoop van hardware en software, basisbeheer cloverleaf (coderen) en website beheer. Scholing en opleidingen behoren hierbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een kandidaat die initiatief toont en klantgericht werkt. Andere functie-eisen zijn:

 • MBO werk en denkniveau
 • Een afgeronde MBO opleiding ICT (systeembeheerder) is een pre, maar ervaring opgedaan in de praktijk of affiniteit hebben met ICT is voor deze functie ook passend
 • Je bent praktisch; handen uit de mouwen mentaliteit.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt een vertaalslag naar eindgebruikers maken.
 • Het hebben van beheerderskennis van Office 365 is een plus

Het aanbod

InoCare biedt jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng binnen een jonge en dynamische organisatie zonder overbodige managementlagen. Daarbij hechten zij waarde aan een informele, gezellige en goede werksfeer inclusief leuke vrijdagmiddagborrels. Uiteraard biedt Heron een marktconform salaris, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van jouw werkervaring, mate van zelfstandigheid en inzetbaarheid. De aanstelling vindt plaats voor de duur van 12 maanden en er is uitzicht op een vast dienstverband. Verder bieden wij een reiskostenvergoeding en pensioenregeling (PFZW).

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om het team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ons jouw CV en een overtuigende brief waarom jij de man of vrouw voor deze job bent naar vacature@heronhealthcare.nl. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Monique Vlijm , junior HR Consultant via 06-14627574. Voor meer informatie over Heron en/of onze opdrachtgever InoCare kun je een kijkje nemen op de websites www.heronadvies.nl en  www.inocare.nl.