Zorgeloos

zorg verlenen

HEALTHCARE SOLUTIONS

Healthcare Solutions is de multidisciplinaire bedrijfstak van InoCare met een specialisatie in de ondernemerskant van de zorg. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig en pragmatisch advies over de strategie en het beleid van uw organisatie. Onderwerpen als innovatie, optimalisatie en onderhandeling komen hierbij aan bod.

Hoogwaardig advies
Wij kennen als geen ander de markt en daarom kunt u van ons hoogwaardig advies verwachten. We anticiperen op veranderingen en sluiten met ons advies aan op de actuele ontwikkelingen in het zorglandschap.

Pragmatische aanpak
Daarnaast werken wij met een pragmatische aanpak. De uitkomsten van ons advies zijn namelijk altijd direct toe te passen binnen uw organisatie. Onze ondersteuning en advies zijn altijd maatwerk. Zo werken we effectief, efficiënt en kostenbewust. Door onze pragmatische aanpak weet u altijd hoe u er voor staat en waar u aan toe bent. 

Zorgvrager en zorgverlener
In al onze diensten starten we echter bij de kern: het contactmoment tussen zorgvrager en zorgverlener. Daaromheen organiseren wij de benodigdheden voor de bedrijfsvoering met uitzondering van BIG-geregistreerde diensten.

Bent u zorgverlener en op zoek naar stabiliteit en zekerheid?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.